INVESTIGAȚII ȘI OPERAȚIUNI DE FILAJ & CONTRAFILAJ

Supraveghem în mod operativ persoane în cauză ce prezintă suspiciuni în activitățile anchetate. Cautăm probe și contraprobe necesare în cazuri cu caracter conspirativ.

INVESTIGAȚII FAMILIALE & CONJULAGE

Identificăm membrii vulnerabili pentru a preveni și combate situații sau urmări mai puțin plăcute. Această activitate poate viza membri precum adolescenți, adulți, bătrâni etc...

INVESTIGAȚII TEHNICE & SECURITATE

Oferim servicii ample de securitate împotriva atacurilor cibernetice în întreaga lume prin investigarea și reducerea seminificativă a factorilor de risc precum și a scurgerilor de informații

ACTIVITĂȚI DE INVESTIGARE POLIGRAF

Efectuăm testare pe baza poligrafului pentru clarificarea situațiilor incerte ce pot ascunde parțial sau integral indicii incriminatorii sau bănuieli sesizate.

INVESTIGATII PERSOANE JURIDICE

Prestăm pentru societăți comerciale sau persoane fizice autorizate servicii de investigații economico-financiare în vederea identificării potențialilor parteneri de afaceri.

INVESTIGAȚII ÎN ASIGURĂRI

Identificam fraude comerciale precum rau platnici, retele de firme organizate pentru frauda contractelor şi achiziţiilor, sustragerea bunurilor materiale sau intelectuale, servicii de consultanţă, etc.

INVESTIGAȚI ÎN IMOBILIARE

Investigăm cazuri ce implică testamente, ipoteci, activități cadastrale, acte de propietate, mandate. Verificăm documente si înscrisuri precum imputerniciri, contracte, carte funciara, acte de propietate, etc...

INVESTIGAȚII ÎN ENERGIE

Obținem date și informații care au ca rezultat destructurarea unor grupări organizate specializate în infractiuni energetice. Suntem specializați în identificarea și documentarea cauzelor generatoare de pierderi non-tehnice.

INVESTIGAȚII ÎN AGRICULTURĂ

Ne oferim serviciile în depistarea fraudelor ce vizează domeniul agricol prevenind sustragerea bunurilor materiale și comerciale sau în activități desfășurate în condiții suspecte și ilegale prestate de către concurență.

Solicită un serviciu și beneficiezi de consultanță gratuită

Ne oferim suportul integral în activități de consultanță în mod gratuit asigurând transparență totală. În plus clienții noștri vor beneficia de cele mai noi tehnici de soluționare a cazurilor datorită experienței în domeniu și aptitudinilor dobândite de-a lungul anilor.

Asigurăm investigații pentru persoane fizice cât si pentru persoane juridice.

Suport de specialitate
100%
Experiență
100%
Discreție
100%