Mulți oameni atestă că spun adevărul sau că sunt nevinovați.

În România testarea poligraf se efectuează numai cu acordul scris al persoanei, iar refuzul examinării cu detectorul de minciuni nu provoacă efecte juridice.

Scopul operațiunilor AGENȚIEI DE INVESTIGAȚII HERACLIS este de a separa faptele de toți factorii irelevanți și de a descoperi adevărul – exact ceea ce contează pentru clientul nostru. Un test poligrafic, cunoscut și ca testul detector de minciuni, măsoară și înregistrează mai mulți indici fiziologici precum tensiunea arterială, pulsul, respirația în timp ce subiectul răspunde la o serie de întrebări. Testul se bazează pe teoria că răspunsurile false declanșează reacții fiziologice care pot fi diferențiate de cele cauzate de răspunsuri adevărate.

Testul este efectuat în conformitate cu standardele metodologice în vigoare, echipamentul este acreditat și procedurile sunt aprobate. Examinările pot fi efectuate la sediul nostru.

 

 

Nu vor fi supuse testării poligraf următoarele categorii de persoane:

Situații ce necesită testarea poligraf

Solicită un serviciu și beneficiezi de consultanță gratuit

Ne oferim suportul integral în activități de consultanță în mod gratuit asigurând transparență totală. În plus clienții noștri vor beneficia de cele mai noi tehnici de soluționare a cazurilor datorită experienței în domeniu și aptitudinilor dobândite de-a lungul anilor.