Protecţia sistemelor informatice

În mediul cibernetic nesigur de astăzi, nu este suficient să vă protejați sistemul de control în spatele soluțiilor firewall. Indiferent dacă problema prevede riscuri, securitate, IT, transformări digitale sau experiența clienților, suntem aici pentru a o aborda – și pentru a livra modificările care oferă o valoare reală pe termen lung.

Oferim o gamă largă de servicii profesionale pentru securitatea cibernetică și analitică, având o perspectivă puternică asupra problemelor complexe cu care se confruntă clienții noștri.

 

Acționăm în cazuri precum:

Securitate Națională și Aplicarea Legii

Gama noastră de soluții și informații  este utilizată de guverne, agenții naționale de securitate și de aplicare a legii în întreaga lume pentru a detecta și a preveni incidente tehnice de amploare. Atunci când un atac cibernetic a fost provocat asupra unei rețele vom demara procese tehnice de depistare a cauzei și remedierea acesteia. Răspundem incidentelor cibernetic în mod profesional care ne permit să acționați rapid și eficient.

  • Protejăm sistemelor informatice împotriva scurgerilor sau sustragerii de date confidenţiale;
  • Stabilim modului de folosinţa a sistemelor informatice din cadrul firmei;
  • Stabilirm criterii și proceduri sigure de navighare pe Internet.

 

Consultanță Securitate Cibernetică

Serviciile de consultanță oferă o înțelegere clară a expunerii organizației la atacurile cibernetice și impactul pe care îl va avea un astfel de atac asupra afacerii. Acest lucru le permite acestora să ia decizii de investiții informate și să pună în practică sisteme de apărare virtuale pragmatice și eficiente din punctul de vedere al costurilor.

Strategia noastră de securitate cibernetică și serviciile de consiliere și îmbunătățiri ajută cadrele și întreprinderile să înțeleagă și să abordeze riscurile și oportunitățile cibernetice în mod rentabil și cu întreruperi minime.

Solicită un serviciu și beneficiezi de consultanță gratuită

Ne oferim suportul integral în activități de consultanță în mod gratuit asigurând transparență totală. În plus clienții noștri vor beneficia de cele mai noi tehnici de soluționare a cazurilor datorită experienței în domeniu și aptitudinilor dobândite de-a lungul anilor.