Agenția de detectivi Heraclis prestează servicii profesionale pe tot teritoriul României

 

Echipele noastre  de detectivi particulari se pot mobiliza în toate județele tării atât în mediul urban cât și în cel rural. Fie că este vorba despre un caz simplu sau o acțiune de amploare, dispunem de toate aptitudinile și instrumentele necesare pentru finalizarea cu succes a problemei cu care vă confruntați. De cele mai multe ori este dificil să găsesți persoana potrivita la momentul potrivit chiar atunci când ai cea mai mare nevoie. De accea detectivii Heraclis  cu experienta sunt la momentul potrivit in orice locatie, desfăsurând intervenții cu cele mai accesibile costuri.

 

Confidențialitate

Confidențialitatea este criteriul cel mai solid care stă la baza principiilor etice ale agenția de detectivi Heralis. Păstrăm discreția totală asupra informațiilor obtinute în urma activităților desfășurate, acestea fiind destinate exclusiv clientului, conform legislației..

Profesionalism

Ca detectivi particulari ne implicăm activ în procesul de stabilire a principalelor obiective și menținerea unui dialog permanent cu beneficiarul. Dispunem de echipamente tehnice de ultimă generație ce ne susțin în asigurarea succesului.

Desfășurăm intervenții dinamice în afara țării

Datorită colaboratorilor noștri ne internaționalizăm activitate prin intervenții și deplasări în locații din afara țării prin intermediul cărora acoperim o gamă diversificată de servicii  indiferent că este vorba de supraveghere persoane, investigații  de natură familială, infidelitate sau depistarea fraudelor în firme cât si cercetarea parteneri de afaceri.

Prețul contractelor externe se negociază în funcție de particularitatea fiecărui caz în parte depinzând astfel de locație, complexitatea operațiunii cât și de timpul dedicat finalizării acesteia.

Faceți Click pe locație pentru a vizualiza în limba dorită!

Solicită un serviciu și beneficiază de consultanță gratuită

Ne oferim suportul integral în activități de consultanță în mod gratuit asigurând transparență totală. În plus clienții noștri vor beneficia de cele mai noi tehnici de soluționare a cazurilor datorită experienței în domeniu și aptitudinilor dobândite de-a lungul anilor.