Cine suntem și ce servicii putem oferi

Agenția Internatională de Detectivi Particulari HERACLIS este unul din liderii de top de pe piața investigațiilor detectivistice din România fiind printre primele agenții de detectivi particulari înființată în Galați. Cu o experiență de peste 20 de ani, profesionalismul și eficiența detectivilor noștri au făcut ca Agenția noastră de detectivi particulari să fie considerată etalon în domeniu.
Activitatea noastră se desfășoară la cele mai înalte standare în conformitate cu reglementările legale în vigoare fiind acreditați și pregătiți pentru orice tip de caz.
Soluționăm cazuri importante atât pentru persoane fizice cât și pentru cele juridice prin prisma probelor colectate într-un mod discret, facil, prompt și total confidențial.
De la înființare până în prezent, agenția a abordat o gamă largă de Servicii, care soluționează diverse cazuri pentru diferite departamente.

 

Principii etice ale Agentiei de
Detectivi Heraclis:

  • Respectarea și promovarea principiilor etice sociale;
  • Respectarea intimității, confidențialitătii și utilizarea responsabilă a informațiilor obținute în actul exercitării profesiei;
  • Respectarea comunității, drepturile, libertatea și demnitatea civilă;
  • Consilierea clienților în legătură cu  riscurile și consecințele posibile ale acțiunii solicitate;
  • Ne vom dedica fiecărui caz, oferind sprijin atât moral cât și profesional;

Principii deontologice ale Agentiei de Detectivi Heraclis:

  • Suntem reprezentanții direcți ai clientului. Conduita noastră va fi întotdeauna onorabilă și profesională, astfel încât să nu afecteze într-un mod negativ imaginea clientului;
  • Ne supunem legii, principiilor etice și standardelor profesionale ale Agenției de detectivi;
  •  Respectam strict drepturile cetățenilor, precum și a dispozițiilor legale;
  • Efectuăm rapoarte periodice despre evoluția cazurilor;
  •  Ne vom presta serviciile cu  onestitate, integritate, loialitate, daruire, eficiență și profesionalism;

 

Profesionalism

Ca detectivi particulari ne implicăm activ în procesul de stabilire a principalelor obiective și menținerea unui dialog permanent cu beneficiarul. Dispunem de echipamente tehnice de ultimă generație ce ne susțin în asigurarea succesului.

Confidentialitate

Confidențialitatea este criteriul cel mai solid care stă la baza principiilor etice ale agenția de detectivi Heralis. Păstrăm discreția totală asupra informațiilor obtinute în urma activităților desfășurate, acestea fiind destinate exclusiv clientului, conform legislației.

0
Cazuri Rezolvate

Experiență

Soluționăm cazuri de peste 20 de ani oferind sprijin clienților în conștientizarea cauzei și susținem interesele acestora. Suntem capabili să prestăm servicii de investigații în condiții de stres și să obținem rezultate pozitive acolo unde alții nu au reușit.

Solutii Optime

Personalul agenției este format din profesioniști în arta investigației, cu experiență în domeniu care rezistă presiunii și situațiilor limită abordând o atitudine degajată dar concentrată pentru a găsi cele mai bune soluții optime.

Certificate & Atestate