Investigații particulare în domeniu energetic

Industria energetică s-a dovedit a fi unul dintre cele mai vizate domenii  în activități frauduloase prin diferite practici de delapidare, iar pe măsură ce acest lucru a luat amploare, companiile au fost nevoite să invoce diferite măsuri de prevenție și astfel să se adapteze condițiilor pieței de profil.

Astfel, în urma unor solicitări pe această nișă, ca agenție de investigații ne-am specializat în cercetarea tuturor cauzelor și identificarea acțiunilor generatoare de pierderi materiale cât și tehnice, fiind considerați unii dintre cei mai titrați investigatori în acest spectru de activitate.

Intervenții

Cum putem soluționa fraudele energetice?

Aceste intervenții de supraveghere și investigare sunt finalizate prin obținerea de date și informații ce au avut ca rezultat suprimarea unor complici sau grupări organizate specializate în infracțiuni energetice. Experiența dobandită a fost completată și consolidată în baza cunoștințelor aplicate în situații practice acumulată în urma contractelor derulate cu companii de top din sectorul energetic.

Considerăm că rezultatele obținute de detectivii noștri sunt cu atât mai concludente prin prispa recuperarării prejudiciilor înregistrate de beneficiari și sprijinitul activ acordat preventirii cazurilor de fraudă.

Solicită un serviciu și beneficiază de consultanță gratuită

Ne oferim suportul integral în activități de consultanță în mod gratuit asigurând transparență totală. În plus clienții noștri vor beneficia de cele mai noi tehnici de soluționare a cazurilor datorită experienței în domeniu și aptitudinilor dobândite de-a lungul anilor.